Z Bahrajnu si odvážíme pouze zkušenosti

Bourdais, Sebastian | foto: Red Bull Racing

TORO ROSSO - REVIEW; Vettel se nedostal ani do druhého kola, týmový kolega Bourdais na tom byl podstatně lépe a závod dokončil. Nicméně žádný výrazný úspěch nebo nějaké drama se nekonalo.

Sebastien Bourdais, 15.
Udělal jsem co bylo v mých silách, jezdil vyrovnaně a bez chyb. Nějakou dobu jsem měl problémy s brzdami. Na druhé straně, odjel jsem další kompletní závod na jehož konci se cítím spokojen. Ovšem kvalifikoval jsem se patnáctý a dojel patnáctý. Možná jsme špatně naplánovali výběr pneumatik, protože na startu jsem byl velmi pomalý, po přechodu na další směs, se konkurenceschopnost zvedla. Závod se odehrál bez problémů, žádné vzrušení se nekonalo, alespoň jsem získal zkušenosti.

Sebastian Vettel, nedokončil
Po dvou závodech jsem měl konečně dobrý start. Vyrazil jsem jako raketa a předjel dva nebo tři vozy. V první zatáčce na vnitřku mne někdo zablokoval. Bylo to velmi těsné a já kolidoval s Force India. Mé přední křídlo se trochu poškodilo, ale to hlavní problém nebyl. Ve čtvrté zatáčce mi někdo vrazil do pravé zadní části auta. Tato škoda způsobila mé odstoupení. Nevím kdo to by a co dělal. Jsem zklamán, mohl to být dobrý závod, snad příště.

Franz Tost

Vettel dobře odstartoval, ale pak měl ve čtvrté zatáčce kolizi a odstoupil. Bourdais odjel solidní závod a podal dobrý výkon. Ale pokud všichni před námi dokončí závod, nemůžeme nic víc očekávat. Tým odvedl dobrou práci a máme jeden vůz v cíli.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy