Honda konečně boduje

Button, Jenson | foto: Honda Racing F1

HONDA - REVIEW; Zdá se, že japonská automobilka našla recept, jak zvýšit konkurenceschopnost monopostů. Button se probojoval do první desítky a nebýt problémové převodovky u druhého vozu, probojoval by se tam i Barrichello.

Jenson Button, 9.
S kvalifikací jsem velmi spokojený. Dostat se do Q3 a stát na čisté stopě je pro mne i tým velmi uspokojivé. Ráno jsme se trápili, ale problémy se před kvalifikací vyřešily a vůz byl odpoledne báječný. Můžeme mít silný závod, proto se na zítřek nesmírně těším. Od prvních dvou závodu jsme neudělali žádné zásadní změny, prostě jen tvrdě pracujeme a snažíme se optimalizovat náš výkon. Vůz je pro nás pořád ještě nový, pouze před prvním závodem a jsme udělali změny na aerodynamice. Jsem rád, jaký má sezóna vývoj. Každým závodem se posunujeme vpřed.

Rubens Barrichello, 13.

S kvalifikací jsem docela spokojený, zvláště když jsme od včerejška udělali několik změn. Inženýři odvedli přes noc skvělou práci. Bohužel nás potkaly potíže s převodovkou, což narušilo moji jízdu v Q2. Nebýt toho, jsem přesvědčen, že první desítka by nás neminula. Trať mám rád a pokud bude vůz zítra stejně dobrý, věřím, že svedeme boj o body. Malá chyba vás může stát hodně času, je důležité být soustředěný a dávat si pozor při brždění.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy