Massa popírá problémy s kontrolou trakce

Massa, Felipe | foto: Scuderia Ferrari

Felipe Massa nezažil dobrý vstup do sezóny. V Austrálii chyboval hned v první zatáčce a závod pro něj skončil technickou poruchou. Naopak v Malajsii se z dráhy vyprovodil pouze vlastním přičiněním.

Stojí za tímto neúspěchem zákaz kontroly trakce? Nedokázal se Felipe Massa dostatečně adaptovat na nové pravidlo? „Ne, rozhodně ne. Auto mi sedí, jen jsem měl špatné výsledky,“ řekl Felipe Massa.

„Může se to stát. Vím co dělám a vím jak být rychlý a podávat vyrovnané výsledky. I když se nám v Malajsii nedařilo, startoval jsem z pole-position.“

Ferrari definitivně určilo, že za výlet do štěrku si mohl Massa sám. Ten to však částečně popírá a má na celou věc svůj názor. „V Austrálii jsme měli poruchu a v Malajsii, nemohu mluvit o chybě, nebyl to ten případ. Pouze jsem najel na obrubník, což změnilo konfiguraci vozu a kvůli tomu jsem vyjel z dráhy. Byly to dva odlišné problémy.“

Teď má před sebou další závod a je nutné, aby napravil zatím pošramocenou reputaci. Dokončit závod pro něj bude nesmírně důležité.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy