Renault = spokojnosť

Alonso, Fernando | foto: Lotus F1 Team

RENAULT - REVIEW; Výsledky Renaultu zatiaľ takmer do bodky spĺňajú predsezónne predpovede. Fernando Alonso bojuje o postup do Q3 a jeho kolega Nelson Piquet Jr. sa mu pomaly približuje. Dnes obaja odjazdili svoje maximum a zo svojim umiestením sú spokojní

Fernando Alonso, 9.
Cieľ, ktorý sme si dnes vytýčili, ktorým bol prienik do Top Ten, sme dosiahli. Zajtra sa pokúsime vylepšiť náš výkon v pretekoch a prísť do cieľa na bodovaných pozíciách. Mohol som skončiť lepšie, ale podobne ako Nick Heidfeld, som aj ja uviazol v premávke, čo bola škoda. Som si istý, že zajtrajšie preteky budú zaujímavé a verím, že si nájdeme cestu k bodom, podobne ako v Melbourne.

Nelson Piquet Jr., 13:
S dnešným popoludním som relatívne spokojný. V posledných tréningoch som mi podaril pekný krok smerom dopredu a kvalifikácia prebiehala bez väčších problémov. Samozrejme, musím sa stále zlepšovať, ale od svojho kolegu nie som veľmi ďaleko a už sa neviem dočkať zajtrajška. Chcem určite zanechať lepší dojem ako v Melbourne. Rád by som svoju druhú veĺkú cenu dokončil, najlepšie na bodoch.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy