Toyota si udržuje rychlost

Glock, Timo | foto: Panasonic Toyota Racing

TOYOTA REVIEW; Japonská stáj potvrzuje konkurenceschopnost, kterou si přivezla z Austrálie. Jarno Trulli zajel v druhém tréninku šestý nejrychlejší čas, naopak Timo Glock se zatím trápí.

Jarno Trulli - 10., 6.
Den měl hladký průběh, s tím jak se věci měly jsem spokojen. Nadále máme nějaké problémy, které je nutné vyřešit, abychom byli konkurenceschopní. Během prvního a druhého tréninku jsme udělali pár změn a hned šlo znát zásadní rozdíl, šli jsme správným směrem. Nicméně je teprve pátek, posuzovat rychlost je těžké. Avšak zde máme vždy dobré výsledky, jsem rád, že jsme se po zklamání v Melbourne dostali zpět. Jediným problémem může být silný déšť, který je na víkend hlášen. Preferoval bych suchý závod, ale s tím už se musíme vyrovnat.

Timo Glock - 14., 17.
Vůz nebyl tak špatný, ale z pneumatik jsem ještě nedostal to nejlepší. Celkově mi vůz hodně klouže. Nevím co je to za problém, musíme se na to přes noc podívat. Naštěstí se neprojevuje bolest ruky z havárie. Naše rychlost byla minulý víkend výborná, ale máme ještě co vylepšovat. Jsme ve vyrovnané skupině týmů, je nutné správně pracovat, abychom dovezli dobrý výsledek.

Dieter Gass - Šéfinženýr
Tento druh pátků mám rád. Celý program jsem splnili bez jakýchkoliv problémů na obou vozech. Také jsme měli velmi dobrý proud informací mezi nastavením a chování vozů. Získali jsme pár zajímavých dat, které jsme byli schopni převést i na druhý vůz. Seskupili jsme všechny informace o pneumatikách. Timo se nadále trápí, nemůže dostat v prvním kole z pneumatik maximální výkon. Ale věřím, že přes noc na problém přijdeme. Okruh se během dne výrazně měnil, ale povrch dráhy zůstával skoro stejný.
 

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy