McLaren si nemá na co stěžovat

Hamilton, Lewis | foto: McLaren

MCLAREN REVIEW; V prvním tréninku McLaren nijak neoslnil, spíše Kovalainen překvapil a zajel rychlejší čas, než týmový kolega. Ale druhému tréninku už ke všeobecné spokojenosti stáje vévodil Lewis Hamilton.

Lewis Hamilton - 5., 1.
S dnešním výsledkem jsem velmi spokojen. Vůz během obou tréninků prokázal konstantní rychlost. Naneštěstí ranní trénink tak vynikající nebyl. Ke konci jsem měl malé problémy s vozem. Avšak na hodnocení pneumatik a práci na závodním nastavení to nemělo žádný efekt.

Heikki Kovalainen - 3., 7.
Byl to dobrý, klidný start víkendu. Vůz se chová pohodlně, pokročili jsme na nastavení do závodu. Podmínky jsou zde vždy velmi extrémní, to horko a vlhkost. Nicméně na výkon auta to nemá vliv. S tím jak dnes všechno šlo, jsem opravdu spokojený.

Martin Whitmarsh - výkonný ředitel
S těmito týdenními závody je často obtížné udržet si stabilní vývoj rychlosti. Oba jezdci ocenili pár nových dílů na nastavení. Pneumatiky během pátku pracovaly jako vždy správně. I přes malé potíže s řazením na Lewisově vozu, jsme s výkonem MP4-23 spokojeni. Vždy je zde místo něco vylepšit. Inženýři budou přes noc tvrdě pracovat, aby získali pár desetin navíc. Celkově jsme oprávněně spokojení.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy