Slzy nebes, slzy chlapce...

Liuzzi, Vitantonio | foto: Red Bull Racing

TORO ROSSO REVIEW - Konečně! Po dlouhé sezóně a náročných závodech se práce vyplatila. V nejobtížnější Grand Prix roku zaskóroval Liuzzu. Ale mohlo být mnohem lépe. Vettelova špatná orientace stála jeho i tým šest bodů. Silné emoce z propásnuté šance na sebe nenechali čekat a přišel i pláč.

Tonio Liuzzi, 8. místo
Koncentrace po celých 67 kol a aquaplaning, to byl ale závod. Po špatné kvalifikaci, kdy jsem zvolil malý přítlak, jsem dnes jel velmi dobře. Zvolil jsem si start z pit-lane v náhradním voze, který byl nastaven na mokro. Dokázal jsem získat bod, což je živou vodou pro celý tým. Podmínky byly rozhodně pro všechny kritické, ale jsme piloti a toto je naše práce. V každém případě, dráha je velmi bezpečná.

Sebastian Vettel, nedokončil

Dobře jsem odstartoval a závod se vyvíjel skvěle. Později, při posledním výjezdu safety caru, jsem jezdil za Lewisem a Markem. V zatáčce 13 jsem se podíval vpravo a uviděl Lewise, jak jede velmi pomalu. Pomyslel jsem si, že má nějaké potíže. Ale on pravděpodobně zahříval brzdy. Ve stejnou chvíli jsem se kouknul před sebe. To už jsem vrážel do Marka. Asi také reagoval na Lewise. Strašně se mu omlouvám, oběma jsem nám zničil závod.

foto: Red Bull

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy