Smůla, která nikdy neskončí

Webber, Mark | foto: Red Bull Racing

RED BULL REVIEW - David Coulthard už několik náročných podmínek závodu zažil a v průběhu toho dnešního si počínal obezřetně. Mark Webber měl konečně zaděláno na další oslavu na "bedně", bohužel cestu za slávou mu překazil nováček Vettel.

David Coulthard, 4. místo
Bylo to nesmírně obtížně. Je to trochu bláznivé být závodním jezdcem - na jedné straně se bojíte a na druhé zažíváte nejlepší chvíle svého života, protože jedete na hraně, dokonce i na rovinkách. Za body jsem šťastný, ale smůla pro tým. Vypadalo to, že s Markem získáme ještě nějaké body navíc. Jsem rád, že je po závodě, nicméně byla to zábava.

Mark Webber, nedokončil
Naprosto katastrofický konec. Poprvé jsme měli rychlost, abychom soupeřili s Lewisem. Přestože byly podmínky velmi špatné, neudělali jsme žádnou chybu. Vůz zažíval aquaplaning a viditelnost byla velmi slabá. Fernandova havárie způsobila druhý výjezd safety caru, což znovu všechny seřadilo k sobě. To nebylo dobré, raději bych pokračoval až do konce. Vettel byl v průběhu první fáze za safety carem velmi divoký a v té druhé udělal perfektní práci, když do mě vrazil. Dnes dostal hodně cennou lekci.

foto: Red Bull

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy