Hamilton starší: Nejsme žoldnéři!

Hamilton, Lewis | foto: McLaren

Otec Lewise Hamiltona popřel, že by pracoval intenzivně na rychlém zvýšení příjmů svého syna, jenž stojí v první sezoně v čele průběžného pořadí. Podle jeho slov s Ronem Dennisem o platu nejedná, není na to ani vhodný čas.

V médiích se objevily informace o tom, že Anthony Hamilton, otec a manažer Lewise v jedné osobě, vyjednává s vedením McLarenu lepší platové ohodnocení pro syna a tudíž i sebe.

„Nejsme žoldnéři," uvedl pro SPEEDtv.com Hamilton starší. „Chceme pokračovat v závodění a kdo ví, co se stane v budoucnu? V tuto chvíli se soustředíme na Lewisovu práci. Pokud by nám řekli, můžete pro nás závodit, ale zadarmo, řekli bychom ano. To si zapamatujte."

Anthony Hamilton vysvětlil, že s Ronem Dennisem se nemusí vyjednávat, neboť šéf stáje není hloupý a jestli něco nebo někoho chce, jde a řekne to.

„S Ronem jsem o penězích nemluvil a i kdybych chtěl, teď na to není správná doba," dodal otec zázračného mladíka s tím, že si plně uvědomuje situaci, do které se stáj dostává díky stomiliónové pokutě.

 

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy