Spyker popřel uzavření jezdecké soupisky

Yamamoto, Sakon | foto: Spyker F1

Kolem budoucnosti holandského týmu panují pochybnosti, nicméně šéf Colin Kolles veškeré možnosti stáhnutí stáje ze šampionátu odmítá. V souvislosti s týmem se také objevily informace o tom, že by snad měl mít smlouvy s jezdci pro rok 2008 již uzavřeny.

S jejich závodní sedačkou byl naposledy spojován kromě Kliena a Karthikeyana Roldan Rodriguez, závodící v současnosti v šampionátu GP2.

„Ohledně pilotů pro sezonu 2008 jsme žádné definitivní rozhodnutí neučinili. Jsme maximálně spokojeni s výkony Adriana i Sakona, kteří se soustředí na turecký víkend a zbývající závody letošní sezony," prohlásil Kolles.

V turecké Grand Prix bude mít premiéru B specifikace letošního monopostu, která je již více ovlivněna návrhy a názory Mika Gascoyna, jenž přišel do Silverstone od Toyoty.

Tradice Formule 1 je zatím stále neměnná v jedné oblasti. Dnes stejně jako v minulosti platí, že nejsilnější týmy mají jezdeckou sestavu uzavřenu mezi prvními a stáje nejslabší naopak hledají až do poslední chvíle jezdce, který nabídne nejlepší poměr mezi schopnostmi a finanční dotací do rozpočtu...

 

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy