McLaren nechce měnit místa ani v závodě

Hamilton, Lewis | foto: McLaren

MCLAREN REVIEW - Stáj z Wokingu zažívá v Americe dokonalé víkendy. Po vítězství v Kanadě má dobře našlápnuto i na prvenství v USA. Otázka je kdo z koho.

Lewis Hamilton, 1. místo
Být znovu na pole-position během jednoho týdnu je fantastické, mám rád Severní Ameriku! Fanoušci jsou nadšení a podporují tým. Doufám, že si dnešek užili. Křičel jsem do helmy, když mi tým řekl o pole-position. Je to výzva přijet na trať poprvé. Každým kolem jsem se učil nové věci. Věděl jsem, že ve druhé jízdě v Q3 musím velmi tlačit. Vůz pracuje dobře a tým odvedl skvělou práci. Mít oba vozy v první řadě je velká výhoda. Snad bude tým schopen udržet si to i v závodě.

Fernando Alonso, 2. místo
Po celý víkend jsem měl velmi rychlé auto, vyhrál jsem všechny tréninky a první dvě části kvalifikace. Výsledek poukázal na velmi silný závod. Jsem rád, že tým okupuje první řadu. V posledním kole kvalifikace jsem se hodně snažil, ale v prvním sektoru jsem lehce uklouzl. Nebylo to moc, v druhém sektoru jsem ztratil víc. Nicméně vůz byl perfektní, zajeli jsme kvalitní kola. Dvě směsy pneumatik jsou si velmi podobné, což nám dává optimismus do závodu. Opravdu se těším a doufám, že předvedu nejlepší výkon v Indianapolis.

foto: McLaren Mercedes

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy