Anthony Davidoson se už těší na body

Davidson, Anthony | foto: Super Aguri Formula 1

Anthony Davidson považuje závod v Bahrajnu za svůj nejlepší. V jednu chvíli se držel dokonce i na šestém místě, což je vynikající příslib do budoucna. A Davidsonova reakce? Je to teprve začátek.

Super Aguri je nejmladším týmem Formule 1. V minulém roce uzavíral startovní pole, ale dnes už s hrdostí poráží ostatní týmy a nakukuje do první desítky. A nejen to, Davidson očekává prudký vývoj, který umožní japonskému týmu soupeřit s Toyotou, Red Bullem, Williamsem a dokonce i s obhájcem titulu Renaultem.

 

„Naše rychlost je závod od závodu jiná, ale Super Aguri neodepisujte,“ řekl Davidson. „V Bahrajnu jsme se drželi Renaultu - to je neuvěřitelné.“ Brit sice do cíle nedojel, ale přesvědčení, že bodované pozice jsou jen otázkou času, se ho nadále drží.

 

„Pokaždé, když bude vůz správně nastaven, budeme balancovat na hranici bodů.“ Davidson těží převážně z několikaleté zkušenosti v pozici testovacího jezdce u B.A.R, později Honda. „Chci jen všem ukázat moji rychlost, kterou jsem předváděl v pátečních trénincích.“

 

foto: Super Aguri Formula 1

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy