McLaren slaví double

Hamilton, Lewis | foto: McLaren

Stáj McLaren odjíždí ze Sepangu s nejlepším možným výsledkem. Double týmu upevnil vedení v Poháru konstruktérů, a díky prvnímu místu se Alonso ujal vedení v šampionátu jezdců.

Fernando Alonso, 1. místo
Dnešní vítězství je pro mě satisfakcí. Nebylo to pro mě vůbec jednoduché. Problém s rádiem mi na jistotě nepřidal. Vůbec jsem netušil jestli mě čekají v boxech či nikoliv. Ale i tak jsem s výsledkem velmi spokojený. Konečně víme, jak vítězit. Od ledna jsme udělali veliký pokrok. Také musím vyzdvihnout výkon svého stájového kolegy, protože Lewis dnes odvedl perfektní práci. Časem v něm budu mít jistě tvrdého konkurenta.

Lewis Hamilton, 2. místo
Pro mě to byl dnes hodně těžký závod. Udržet za svými zády Felipeho i Kimiho byl opravdu náročný úkol. V kokpitu mi bylo hrozné horko a Sepang je hondě náročný okruh. Jsem rád, že se mi podařilo dobře odstartovat a probojovat se na druhou příčku. Chvíli jsem si myslel, že mě předjede Felipe, ale udělal chybu. Pak už vše šlo, jak mělo. Moc bych chtěl poděkovat celému týmu za perfektní práci. Díky tomu máme náskok v Poháru konstruktérů a Alonso vede šampionát. To je dobrý začátek sezony. Snad se nám bude i nadále dařit.

Foto: McLaren Mercedes

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy