Todt obhajuje Kimiho tetování

Todt - Raikkonen | foto: Scuderia Ferrari

Kimi Raikkonen si po vítězství v Austrálii nechal potetovat zápěstí právé ruky a to byla voda na mlýn kritikům Raikkonenova životního stylu.

Kimimu hodně lidí vyčítá jeho bouřlivácký životní styl. Ale Kimimu je to jedno. Jeho zajímá hlavně názor zaměstnavatele a s tím má dohodu. Nyní opět rozčeřil uklidněné vody svým novým tetováním. To si nechal udělat hned po australském vítězství, aby se jej dál drželo štěstí. Ale kritici namítají, že by měl hledat vhodnější "talismany".

Ovšem toho názoru rozhodně není Jean Todt. Ten se nechal slyšet, že klidně vymění sponzora, který by měl problém s Kimiho tetováním. "Nejdůležitější pro stáj jsou spokojení zaměstnanci. Pouze zákazy a příkazy nejsou nejlepší cestou. Pokud se tedy někomu nelíbí, že má Kimi tetovanou ruku, má smůlu.." řekl Todt.

"Já s tím souhlasím, pokud je s tím spokojený Kimi. Pokud by se předtím zeptal na můj názor, samozřejmě bych mu doporučil méně viditelné místo, ale neptal se mě a já mu to zakázat nemůžu." dodal Todt.

"Za poslední dobu jsem již opravdu unavený z neustávající kritiky. Kimi se málo směje, jinde se zase smál hodně. Mě to nezajímá. Dokud bude šťastný a bude plnit svoje povinnosti, tak se může stavět i na hlavu." dodal na závěr Todt.

Foto: Scuderia Ferrari

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy