Williams plánuje získať viac bodov

Wurz - Rosberg N. | foto: Williams F1 Team

WILLIAMS - PREVIEW: Solídny vstup do sezóny má za sebou tím Franka Williamsa. V malajzijskych trópoch plánujú obaja piloti rozšíriť bodové konto svojho tímu.

Nico Rosberg
Na vlaňajšie preteky mám dobré spomienky, bolo to moje prvé predstavenie na tejto trati. Z jazdeckého hľadiska je to zaujímavý okruh. Nájdete tu rýchle, ale aj pomalé zákruty. Povrch je dosť hrboľatý, čo dáva tejto trati nový rozmer. Tú najväčšiu výzvu ale predstavuje vysoká vlhkosť vzduchu a teplota. Ja aj tím sme pripravený výborne a veríme, že absolvujeme dobré preteky.

Alexander Wurz
Sepang má dosť náročnú sekciu zákrut, ktorú si od svojej prvej jazdy tu stále vychutnávam. Okruh zároveń predstavuje veľkú výzvu v otázke nastavenia. Tou najťažšou súčasťou je však vysoká horúčava. Práve tu sa skutočne vypláca tvrdá drina v posilňovni. V minulotýždňovom teste som tu za dva dni odjazdil 200 kôl, V náročných podmienkach teda auto ukázalo vysokú spoľahlivosť. Takisto nám vyšla aj simulácia pretekov. Skutočnú výkonnosť jednotlivých tímov síce uvidíme až cez víkend, som si ale istý, že nás čaká ďalšia napínavá GP.

Foto: Williams F1 Team

 

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy