Vybavení letí do Malajsie

Red Bull | foto: Sutton Images

Malajské aerolinie Cargo začaly letecky přivážet vozy F1 a vybavení na testy, které vypuknou na okruhu v Sepagnu příší týden. Monoposty a vybavení letěli se společností MASkargo s vylepšeným letounem B747-400F, který má schopnost vykládat náklad z nosu letadla.

První část expedice F1 přicestovala z Melbourne do Kuala Lumpur včera ráno ve 4.50 h. Druhá skupina dorazila dnes ráno v 6.05 h.


Náklad byl bezpečně doručen a  ihned po příletu naložen do nákladních aut, v kterých pokračoval na Sepang International Circuit.

„Naše dlouhodobá spolupráce s F1 ukazuje, že jsme spolehliví a důvěryhodní a že náklad je ve vzduchu díky nám v bezpečí. Díky tomu vznikl mezi námi a F1 věrný bratrský vztah,“ vysvětluje zástupce společnosti Cargo. „Vozy F1, to je extrémně delikátní a cenný náklad, proto se snažíme poskytovat perfektní servis a věříme, že naše přizpůsobivost a efektivita zaručuje nejjemnější zacházení s choulostivým nákladem.“

Díky aeroliniím je jisté, že třídenním testům v Malajsii, které začínají příští úterý, budou přítomni všechny týmy i s kompletním vybavením.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy