Mistr světa na prodej!

Podle aktuálních zpráv ze zdrojů blízkých týmu BAR Honda bude mistr světa Formule 1 z roku 1997 Jacques Villeneuve po letošní sezoně volný.

I když se ještě v nedávné době zdálo pravděpodobné, že Kanaďan setrvá s britsko americkým týmem i v příštím roce, poslední zprávy hovoří o opaku. Hlavním důvodem úvah o neprodloužení kontraktu měly být vysoké finanční požadavky, vždyť Villeneuve byl po Michaelovi Schumacherovi druhým nejdražším jezdcem startovního pole.

Nicméně manažer jezdce Craig Pollock měl souhlasit se snížením platu. Avšak s dosavadními letošními výsledky není Villeneuve právě nejžádanějším jezdcem a tým BAR Honda údajně nemá zájem o setrvání Kanaďana ani za třetinový plat. Pollock se snaží rozvířit zájem o svého svěřence údajnými jednáními s Toyotou, ale dle stávající situace jde jen o to, aby byl Jacquesovi prodloužen stávající kontrakt se stájí BAR Honda i za cenu toho, že bude mít minimální plat s bonusovými příplatky za mistrovské body.

Že by se tak pokusil tým zvýšit výkonnost a motivaci bouřliváka F1, který se srovnáním s jim odsuzovaným zelenáčem Jensonem Buttonem zařadil na pozici velmi ohroženého jezdce Formule 1?

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy