Williams a Spyker v akci

Sutil, Adrian | foto: Spyker F1

Stáje Williams a Spyker dnes zahájily na španělském okruhu v Barceloně svůj poslední předsezonní test. Oba týmy přijely do Španělska, neboť se rozhodly neúčastnit se testů v Bahrajnu, kde nyní testuje většina konkurentů.

Stáj Williams dnes měla na programu test aerodynamických úprav nového monopostu, se kterými by měli oba piloti startovat v Melbourne.

"Nico Rosberg dnes podal výborný výkon. Když odpoledne trénoval průběh celého závodu včetně pitstopů, podařilo se mu zajet nejrychlejší čas testů."  uvedl Dickie Stanford, manažer týmu. "I s prací Alexe jsme velmi spokojeni. On se soustředil na nastavení vozu s novými úpravami a já věřím, že to byl další užitečný test."

Tým Spyker na trať vyslal čtyři piloty, aby navázali na testy z Valencie. Podle vedení stáje test proběhl bez větších problémů a ke spokojenosti všech.

Technický šéf Mike Gascoyne nešetřil slovy chvály. "Dnešní den byl velmi úspěšný. Christijan a Adrian splnili svůj program na výbornou. Oba se soustředili na vyvážení vozu. S každým testem je vidět určité zlepšení."

"Testovací pilot Fairuz Fauzy odjel simulaci celého závodu bez problémů. Jsem s prací stáje opravdu velmi spokojený. Myslím, že naše píle se nám brzy vrátí." dodal spokojený Gascoyne.

Foto: Spyker F1

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy