GP Evropy: V 2. sobotním tréninku Panis opět první

Olivier Panis se dokázal udržet na první pozici i ve druhém sobotním volném tréninku na Grand Prix Evropy. Velký časový souboj svedl s oběma jezdci Williamsu.

Druhý tedy skončil Ralf Schuamcher a třetí Juan Pablo Montoya, oba Williams, čtvrtý Coultahrd a pátý Raikkonen, oba McLaren.

Toyota v těchto přípravách na neděli opravdu předvádí velkou formu, kterou opět potvrdil sedmým místem Cristiano da Matta.

Na osmém a devátém místě se umístili opět v těsném sledu za sebou oba jezdci Renaultu, kteří měli mezi sebou opravdu minimální rozdíl.

Až za nimi na 10. pozici skončil Michael Schumacher, kterému tato jízda nevyšla, jak by měla. Ale to opravdu vůbec nic neznamená, v samotné druhé kvalifikaci určitě zase předvede parádní jízdu.

Tento druhý trénink se nesl ve znamení příprav na samotnou druhou kvalifikaci, takže jediným vzruchem na trati bylo vyjetí Rubense Barichella do štěrku v zatáčce Dunlop a svým smykem také Mark Webber, který předvedl, jak umí s autem tančit.

Svůj tradiční díl smůly si opět vybral Justin Wilson, který musel několik minut před koncem zastavit svůj vůz Minardi na trati.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy