Häkkinen podepsal!

Häkkinen, Mika | foto: McLaren

Dvojnásobný šampion F1 Mika Häkkinen podepsal s McLarenem a jeho sponzorem Johnnie Walker smlouvu. Fin je údajně tou nejlepší možnou osobou.

Ti, kdo očekávali usednutí Fina do druhého monopostu vedle Alonsa, budou zřejmě naším dalším článkem o populární osobnosti Formule 1 zklamáni, ale přece jen se Mika do F1 a McLarenu  prostřednictvím spolupráce s výrobcem alkoholu vrátí.

Johnnie Walker si totiž Miku Häkkinena vybral jako hlavní postavu svého programu propagace bezpečného pití alkoholu. Nejde o žádný vtip ani apríl. Spolupráce je potvrzena.

„Díky našemu partnerství s McLarenem máme ideální základ pro propagaci programu odpovědného užívání alkoholu po celém světě. Chceme varovat před užíváním alkoholu před jízdou a Mika je tím pravým, neboť je úzce spojen s McLarenem a je představitelem odpovědného a pečlivého profesionála,“ prozradil šéf  sponzora Ben Anderson.

Miku Häkkinena těší důvěra a je volbou výrobce poctěn. „Roky na závodní dráze mi ukázaly, jak je odpovědnost důležitá a ani při běžném silničním provozu tomu není jinak.“

Seveřané jsou obecně označováni velkospotřebiteli alkoholu a dost možná byl finský pilot osloven i díky této skutečnosti. Nicméně pokud by byla národnost skutečně hlavním měřítkem, měl dostat přednost spíše Häkkinenův kolega z DTM Tom Kristensen, který se narodil v Dánsku...


Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy