Žádné ústupky ze strany McLarenu a Renaultu

McLaren | foto: McLaren

Ani jedna špičková stáj neuvolní svoje odcházející hvězdy před vypršením jejich kontraktu. V podzimních testech se Raikkonena ve Ferrari a Alonsa v McLarenu nedočkáme.

Renault přiznal, že byl ze strany McLarenu požádán o předčasné uvolnění dvojnásobného šampiona Alonsa zpod smlouvy, která vyprší až 31.12.2006.

Vzhledem k tomu, že odcházející jezdec je vždy spojen s únikem více či méně důležitých informací, ale především si Renault nechce nechat ujít možnost využívat populárního Španěla při reklamních akcích až do posledního okamžiku, odpověděl Wokingu zamítavě.

Není se však čemu divit, neboť ani McLaren nebyl v případě Kimi Raikkonena vůči Ferrari vstřícnější. I do Maranella totiž před časem dorazila k žádosti o předčasném uvolnění finského pilota pro poslední letošní testy negativní odpověď.

Fernando Alonso však přesto v pilné přípravě na novou sezonu pokračuje a již si vyzkoušel alespoň simulátor, který má McLaren ve Wokingu k dispozici a jenž je údajně k nerozeznání od skutečného vozu. Hlavním důvodem bylo umístění sedačky do nově konstruovaného šasi, které se šije Fernandovi přesně na míru...


Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy