Nemoc změnila Briatoreho priority?

Briatore, Flavio | foto: Lotus F1 Team

Flavio Briatore je známý, úspěšný a ceněný. Působí jako obchodník, manažer jezdců a současně i jako šéf týmu Renault F1. Ve Formuli 1 ho už ale máme vidět od konce roku jen jako diváka.

Renault jedná s Italem o prodloužení stávajícího kontraktu, ale Flavio Briatore několikrát opakoval, že o svém odchodu uvažuje skutečně vážně. Německý Bild dnes přinesl informaci o tom, že se již rozhodl.

„Musím děkovat bohu, měl jsem velké štěstí. Nebýt úplně normální prohlídky u doktora, nemusel jsem tu už brzy být vůbec,“ uvedl Briatore k nedávné naštěstí úspěšné operaci rakovinového nádoru.

„Příští rok už v F1 ale nebudu. Stále cestovat je únavné, své cíle jsem naplnil a nyní bych si chtěl taky trochu užívat života,“ cituje Bild šéfa Renaultu.

Rozhodnutí ukončit působení v Renaultu není oficiální a není možné zatím informaci německého média ověřit. Ale pokud by se ukázala pravdivou, v rozhodování Itala pravděpodobně sehrála rakovina velmi významnou roli. Dalším významným faktorem mohla být skutečnost, že z týmu odchází Fernando Alonso a na jeho místo není stále angažováno žádné eso bojující za každých okolností o titul.


Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy