Geoff Willis a Honda: Sbohem

Willis, Geoffrey | foto: Lucky Strike B.A.R Honda

Tým Formule 1 japonské automobilky Honda a bývalý technický ředitel Geoffrey Willis se rozhodli spolupráci definitivně ukončit.

Po pěti letech účinkování Willise ve stáji BAR Honda došlo po nepříliš úspěšném vstupu do letošní sezony již samostatně působící Hondy k personálním změnám. Geoff Willis se ocitl na dovolené a čekalo se, zda obě strany najdou prostor pro společnou spolupráci, nebo se rozejdou.

„Geoff dal našemu týmu neocenitelný technický příspěvek v posledních pěti letech, jenž vedl k druhému místu v Poháru konstruktérů v roce 2004 a významně přispěl i k našemu prvnímu vítězství před dvěma týdny v Maďarsku. Jeho soustředění na kvalitu poskytlo základ pro úspěšné působení týmu v budoucích letech. Chtěl bych Geoffovi poděkovat a popřát mu v budoucnu hodně úspěchů,“ uvedl v tiskovém prohlášení šéf týmu Nick Fry.

„Posledních pět let v týmu bylo pro mne náročných, ale užitečných. Bylo to období velkých změn ve stáji a rád bych poděkoval mým kolegům za pomoc při dosažení nových standardů a ustavení našeho týmu jako jednoho z technologicky nejprogresivnějších ve Formuli 1. Bylo mi potěšením a přeji všem hodně úspěchů,“ doplnil Geoffrey Willis.

Willis je ceněným konstruktérem a bude zajímavé sledovat jeho další osudy. Zatím však nejsou k dispozici žádné informace o možném jeho novém působení.


Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy