Michael a Kimi, jak to vidí Mistr E?

Ecclestone - Tomita | foto: Panasonic Toyota Racing

Jednou z možných jezdeckých sestav Ferrari 2007 je i dvojice hvězd Michael Schumacher a Kimi Raikkonen. Jak by mohl vyznít jejich vzájemný souboj?

Supremo F1 Bernie Ecclestone je znám svými znalostmi věcí před jejich oznámením. Jeho informace a úsudek se málokdy mýlí. Maranellský tým oznámí sestavu v Monze při zářijové GP Itálie, ví snad Bernie něco více než ostatní?

Osobně by si ze srdce přál setrvání sedminásobného šampiona na startovním roštu. Vždy je podle jeho slov dobré mít superstar v byznysu, ať už titul vyhraje či nikoliv.

„Michael je hvězda a určitě se Raikkonena nezalekne. Ten je velmi velmi rychlý, ale v jejich vzájemném duelu by s Michaelem v prvním roce ve Ferrari prohrál. Michael je centrální postavou Ferrari, a to je velkou výhodou.“

Na stranu druhou se Ecclestone Michaelova odchodu nijak neobává, Formule 1 odchodem Michaela Schumachera sice ztratí něco ze svého lesku, ale Bernie je přesvědčen o tom, že po několika závodech bude existovat zase jiná hvězda, kvůli které budou diváci závody Grand Prix sledovat zas a znovu.


Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy