Maďarsko očima tisku

Pneumatika Michelin | foto: Lucky Strike B.A.R Honda

Italové pláčou nad Schumacherovou nevyužitou příležitostí, Japonci jásají nad prvním vítězstvím a očekávají novou éru Hondy. Španělé pak přemýšlejí o sabotáži.

V italských médiích se redakce shodují na skutečnosti, že je bitva o titul stále otevřená a naděje Schumachera na osmý titul stále živá. Gazzetta dello Sport varuje, že Alonso v neděli ukázal, že jeho vůz je stále konkurenceschopným. Tuttosport žehral na nepřízeň osudu a chybějící štěstí v případě německého jezdce, který těsně před cílem odstoupil ze závodu po kolizi s Heidfeldem.

Tokyo Chunichi Sports přisuzuje prvnímu vítězství Hondy start nové etapy japonské automobilky. Sankei Shimbun připomíná, že Honda stále na Ferrari a Renault nestačí, ale pomoc deště dokázal Button i tým využít dokonale. Jiji Press si uvědomuje cennost nedělního triumfu, který přišel jako na zavolanou, neboť se stáj musí stále vypořádávat s nesčetnými potížemi.

Španělský As zaútočil přímo na Renault a jeho mechanika. „Jak se jmenoval ten kdo utahoval matici, Alonsa totiž připravil o vítězství.“ Vzhledem k prakticky nezměněnému stavu v boji o titul se pak redakce věnovaly oslavě vzrušujícího a divácky nebývale zajímavého závodu.


Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy