Briatore předpokládá Schumacherův odchod

Briatore, Flavio | foto: Lotus F1 Team

Flavio Briatore se pustil do úvah nad jezdeckém složení pro následující sezónu. Podle jeho slov v ní již neuvidíme Michaela Schumachera, naopak jedním z nováčků by se mohl stát Heikki Kovalainen.

Sezóna 2006 se již blíží ke svému konci a volných míst je čím dál tím méně. Největší otazníky visí nad Raikkonenem a Schumacherem. Spekuluje se, že finská jednička týmu McLaren by mohla usednout za volant Renaultu.

„Byl by pro nás zajímavým jezdcem,“ řekl Briatore. „Ale formule 1 není jen o hvězdných pilotech. Je zde mnoho mladých talentů, například náš pětadvacetiletý testovací jezdec Kovalainen.“

V Maďarsku se jako každý rok mluví nejvíce o přestupech. Briatore si neodpustil slovní hříčky a rozehrává hru o získání jediného volného místa v kokpitu Renaultu. Zároveň se pustil i do úvah nad jezdeckém složení týmu Ferrari na příští rok: „Když se podívám na zataženou Budapešťskou oblohu, dokážu si přestavit, že Michael se rozhodne skončit,“ vysvětlil Briatore svůj poněkud zajímavý názor nad Schumacherovou budoucností. „Pro rok 2007 vidím ve Ferrari Raikkonena a Massu,“ pokračoval.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy