Honda zatím na dobré cestě

Barrichello, Rubens | foto: www.auto-news.cz

Rubens Barrichello znovu vybojoval čtvrté místo na startu, navíc překonal Alonsa a ocitl se v sevření dvou Renaultů. V první desítce je i Button.

Po Barrichellových problémech v úvodu sezóny to u Hondy začíná vypadat na slibovaný velmi zajímavý týmový duel. Problémem Hondy většinou byla malá konkurenceschopnost během závodu.

Rubens Barrichello (4.): "Jsem opravdu spokojený. Auto je rozhodně konkurenceschopné a kvalifikaci jsem si užíval. Chci poděkovat všem lidem v týmu, protože odvedli výbornou práci a z auta jsme dostali všechno. Závod bude určitě těžký a musíme se snažit tlačit, protože někteří silní soupeři jsou na startu za námi. Mým cílem je získat co nejlepší bodované umístění. Myslím, že auto na to má. Těším se na zítra."

Jenson Button (7.): "S průběhem kvalifikace jsem spokojený. Auto je dobře vyvážené a myslím, že máme dobrou strategii. Dostat se přes auta přede mnou je výzva, ale myslím, že se nám může zadařit a rozhodně bychom oba měli bodovat. Pro diváky to bude určitě napínavý závod."

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy