McLaren na soupeře nestačil

Räikkönen, Kimi | foto: McLaren

Kimi Räikkönen sliboval v Indianapolis další zlepšení a boj o vítězství, ale kvalifikace se mu vůbec nevydařila. Ještě pomalejší byl Juan Pablo Montoya.

Montoya ani nepostoupil do první desítky a odstartuje z 11. místa. Räikkönen se finálové dvacetiminutovky zúčastnil, ale moc si nepolepšil - kromě Heidfelda, který musel svůj monopost odstavit, byl Räikkönen nejpomalejší a na startu bude 9.

Kimi Räikkönen: "Zdá se, že Bridgestone jsou tady o něco lepší, ale to se někdy stává. My nejsme tak rychlí, jak bychom chtěli, ale máme hodně dobrou závodní strategii, tak uvidíme, co se bude dít zítra. Deváté místo není ideální, ale stupně vítězů jsou i tak ve hře. Já hlavně doufám v zajímavý závod."

Juan Pablo Montoya: "Je to škoda, měl jsem postoupit do poslední části. Když jsem zajížděl svoje rychlé kolo, zdržel jsem se za pomalejšími, tak mě tým raději zavolal k výměně pneumatik, jenže další rychlé kolo jsem nestihl před limitem jen o pár vteřin. Naše auto je hodně dobře připravené pro závod a my se teď pokusíme připravit co nejlepší strategii."

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy