Renault nepochybuje o úspěchu

Bell, Bob | foto: Lotus F1 Team

Hlavním soupeřem francouzské stáje Renault je v letošním roce italské Ferrari. To si před odjezdem do Ameriky věří, ale Renault bude o vítězství bojovat na všech typech tratí.

Dva americké závody jsou velkou zkouškou pro celý vůz. Velká cena Kanady v Montrealu je o velké akceleraci a výborných brzdách, důležité je také chování vozu při přejíždění obrubníků.

Bob Bell, technický ředitel stáje Renault: "Nevidím žádný důvod, proč bychom nemohli bojovat o další vítězství. Doufám, že budeme dál zvětšovat náskok před Ferrari. V příštích dvou závodech si rozhodně chceme vedení upevnit. Jestli s takovýmto náskokem vstoupíme do druhé poloviny sezóny, našim soupeřům už nebude stačit, když zopakují naše výkony, ale budou muset být ještě lepší. To nebudou mít jednoduché.

V této části roku se týmy začínají rozhodovat, jak moc se ještě věnovat vývoji současného vozu. Když máte náskok, máte výhodu. Nepochybuji o tom, že americká mise pro nás bude úspěšná a domů do Magny Cours přijedeme ofenzivně naladěni a s velkou výhodou."

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy