Coulthard tlačí na Red Bull

Coulthard - Steiner | foto: Sutton Images

Skotskému pilotovi končí po sezoně s týmem Dietricha Mateschitze stávající smlouva a přes solidní výkony jeho akcie i význam v přestupovém kolotoči pozvolna klesají.

V minulém týdnu konstatoval David Coulthard jednání s Ferrari, což ovšem záhy šéf italského týmu Jean Todt v Silverstone rezolutně popřel.

Bývalý pilot Williamsu a McLarenu několikrát proklamoval svůj zájem setrvat v Red Bull a pracovat se svým přítelem Adrianem Neweyem. „Chtěl bych pokračovat na zlepšování naší konkurenceschopnosti, v penězích problém není, i když zadarmo jezdit nehodlám.“

Přes ubezpečení Christiana Hornera o Skota zatím jednání o prodloužení smlouvy pravděpodobně nezačala a Red Bull sonduje nabízející se možnosti. To může dělat Davida nervózním, neboť je nanejvýš zřejmé, že jeho hlavním cílem je podpis další smlouvy se stávajícím zaměstnavatelem.

„Stále jsem jedním z nejlepších a pro Schumachera, Alonsa nebo Raikkonena není Red Bull zatím zajímavým týmem, pokud chtějí kontinuitu musíme začít jednat co nejdříve.“


Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy