Chris Pook a Bernie Ecclestone

Přes oživení zájmu o Formuli 1 není její budoucnost zdaleka jasně zřetelná. Šedá eminence F1 Bernie Ecclestone je mazaný lišák a hned tak se překvapit nenechá.

S blížícím se rokem 2008, kdy vyprší současná dohoda Concorde a k němuž chystají automobilky soustředěné v GPWC spuštění vlastního konkurenčního šampionátu, nastanou možná pro budoucnost současné Formule 1 rozhodující roky.

Dá se předpokládat, že Bernie Ecclestone nečeká se založenýma rukama, ale hledá vhodné prostředky a řešení k tomu, aby nepřišel o své dlouhé roky budované impérium. Dle prohlášení vrchního představitele seriálu ChampCar Chrise Pooka probíhají jednání Pook – Ecclestone o vzájemné spolupráci.

„Vyčkejte na podrobnosti. On má (Bernie Ecclestone) nějaké potíže, my máme zase svoje a chceme s tím něco udělat. Pokoušíme se najít strategicky výhodnou spolupráci a až přijde pravý čas, budeme o tom mluvit veřejně,“ řekl Chris Pook pro deník Indianopolis Star.

Šéf ChampCar byl neoblomný a o předmětu rozhovorů nebyl ochoten říci nic podrobnějšího. „Jediné co k tomu mohu říci je to, že jednáme o velkých věcech, ale nemohu být přesnější, nemohu prozradit více,“ dodal s úsměvem Pook.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy