Coulthard: Schumi má dva nástupce

Coulthard - Häkkinen - Schumacher M. | foto: McLaren

Fernando Alonso a Kimi Räikkönen nahradí podle skotského pilota Davida Coultharda závodníka, jakým je ve Formuli 1 Němec Michael Schumacher.

Hlavními soupeři Michaela Schumachera byli Damon Hill, Jacques Villeneuve nebo Mika Häkkinen. Od dob Alaina Prosta a Ayrtona Senny, se kterými se také střetl, se pouze Michael Schumacher stal měřítkem a vzorem pro mladé piloty.

V posledních třech letech svádí souboje především s Räikkönenm a Alonsem. Podle Davida Coultharda, který zná Schumiho jako soupeře velmi dobře, jsou právě tito dva budoucími hvězdami F1, a právě jim budou patřit příští mistrovské tituly:

"Alonso i Räikkönen jsou budoucími mistry světa, ale těžší je odhadovat budoucnost Räikkönena. On je stejný případ jako Mika Häikkinen. Je to pilot, který je schopen se na závodění kdykoliv vykašlat a vrátit se do Finska. Alonsova budoucnost je mnohem předvídatelnější. Mika Häkkinen je hodně přímý, ale takový uzavřený. Tak ho znám já. Kimi je mnohem otevřenější. Jsou to dvě zajímavá individua"

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy