Hamilton o Räikkönenovi a o sobě

Jedenadvacetiletý Lewis Hamilton je jednou z dnešních největších nadějí pro královnu motoristického sportu. Bojuje o prvenství v GP2 a chce závodit v F1.

Na Piqueta jr. ztrácí pouhé dva body a je jedním ze dvou favoritů na celkové prvenství v letošním šampionátu Grand Prix 2, který je dnes nejvyšším předstupněm Formule 1. A co je nejdůležitější, zajímá se o něj Ron Dennis, šéf McLarenu. Nahradí Hamilton Räikkönena?

Lewis Hamilton pro britský deník Guardian: "Jestli má Kimi (Räikkönen) rozum, zůstane u McLarenu. Ale kdyby odešel, já bych měl mnohem větší šanci. Ale při pohledu na Alonsa si říkám, že on startoval v Minardi, a já bych mohl zkusit něco podobného."

Kdyby opravdu Kimi Räikkönen vsadil na vůz jiného týmu a opustil McLaren, a kdyby Ron Dennis opravdu zaměstnal mladého Jihoafričana Hamiltona, vystavil by jej velkému tlaku, jeho týmovým kolegou by byl Fernando Alonso. Toho se Hamilton neboji:

"Když skončím po boku Alonsa, rozhodně se nenechám zastrašit. Nikdy jsem nikde neměl týmového kolegu, který by mě v celkovém pořadí předběhl. Líbila by se mi taková výzva."

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy