Ecclestone a Midland, jaká je skutečnost?

Midland | foto: www.auto-news.cz

Supremo F1 Bernie Ecclestone je obchodník a přestože tvrdí to, co je pro něj v danou chvíli nejvýhodnější, těžko se chce věřit tomu, že mění názor co čtvrt roku.

Závěrem února se objevily informace o kritice Midlandu. Především Pat Symonds z Renaultu se do nástupce stáje Jordan pořádně obul a hovořilo se i o kritice ze strany Bernieho Ecclestonea, který věřil tomu, že investiční skupina Midland Group v čele s Alexem Shnaiderem dodá umírajícímu Jordanu nejen peníze, ale i nadšení a energii.

Na tato slova tehdy reagoval šéf Midlandu Colin Kolles, kterého sice výtky na adresu týmu ze Silverstone mrzí, ale jedinou správnou odpovědí je dobrá práce a úspěchy na dráze.

Nejnověji se však objevily protichůdné informace, dle kterých měl naopak Bernie Ecclestone chválit práci a přínos Alexe Shnaidera, zachránce. „Když byl Jordan na prodej, jediný Shnaider byl ochoten položit peníze na stůl, aby tým zachránil. Pokud by nebylo jeho, už by tu nebyl a závodilo by loni jen 18 vozů. Nemluví, ale pracuje.“

Jaká je tedy skutečnost? Neví už Ecclestone co řekl před třemi měsíci? Potřebuje snad akutně nyní Shnaiderovu podporu pro jednání o GP Ruska? Píší snad světové tiskové agentury vlastní názory a vkládají je sami do úst osobnostem?

Těžko říci jak se ve skutečnosti věci mají...


Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy