Montezemolo nic neprozradí

Todt - di Montezemolo - M. Schumacher | foto: Scuderia Ferrari

Bude Kimi Räikkönen závodit v příštím roce za Ferrari? Britská televize ITV oslovila prezidenta Ferrari Montezemola, ale opět marně.

Luca di Montezemolo odmítá potvrdit i vyvrátit spekulace o přestupu Kimiho Räikkönena k Ferrari. Prezident Ferrari samozřejmě nemůže chybět v Imole při domácí grand prix své stáje, a samozřejmě byl zasypán otázkami, především o Räikkönenovi a Schumacherovi.

"Proč předpokládáte, že o Kimiho budoucnosti je rozhodnuto? Z vašich otázek cítím, že si myslíte, že něco už je jisté," reagoval prezident Ferrari Luca di Montezemolo. "Ale to tak není. Bohužel jsem nikdy neměl žádné jednání s fantastickým pilotem Kimim Räikkönenem. Jestli někdo za Ferrari něco vyjednal, to vám neřeknu."

A co Michael Schumacher, zůstává s Ferrari pro příští dvě sezóny? "Myslím, že Michael na nic dlouho čekat nebude. Během několika týdnů, až se situace uklidní, domluvíme se. Teď Michael pořád cestoval. Nemohu mu dát pistoli k hlavě. On se musí rozhodnout sám, my počkáme. Dnes je příliš brzy."

"Räikkönen je mladý, rychlý, tvrdý," dodává Montezemolo. "S Schumacherem a Alonsem jsou nejlepšími piloty v F1."

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy