McLaren bude v neděli silnější

Montoya, Juan Pablo | foto: McLaren

Juan Pablo Montoya a Kimi Räikkönen se na startu nedělní Velké ceny San Marina postaví až do čtvrté řady, ale s dobrou strategií mohou uspět.

Pro Räikkönena je výsledek kvalifikace mírným zklamáním, ale předpokládá, že má více paliva než soupeři. Spokojený je nakonec Montoya, který musel ráno přesedlat do náhradního vozu a nestihl ranní trénink, přesto v kvalifikaci týmového kolegu překonal.

Juan Pablo Montoya (7.): "Výsledek kvalifikace je dobrý, vzhledem k tomu, že jsem nemohl dostatečně testovat, protože na mém autě byl problém s tlakem paliva, takže jsem musel použít náhradní auto. Protože jsme ho nemohli před kvalifikací vyzkoušet, raději jsme zvolili konzervativnější nastavení. Myslím, že se mi to nakonec vyplatí zítra, protože se s tím autem dá jet hodně vyrovnaně. Je spousta možných strategií, ale myslím, že my jsme vybrali tu správnou."

Kimi Räikkönen (8.): "Jsem trochu zklamaný, protože to mohlo být lepší, neukázal jsem skutečnou rychlost vozu. V prvních dvou částech kvalifikace šlo všechno dobře, ale ve třetí části se mi ani jedno ze dvou rychlých kol moc nepovedlo. Ale myslím, že jestli vše půjde podle plánu, tak nás čeká dobrý závod."

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy