Ferrari podcenilo konkurenci

Massa, Felipe | foto: Scuderia Ferrari

Michael Schumacher a Felipe Massa se v chladné podzimní Austrálii těšili na boj o pole-position a vítězství, ale druhá část kvalifikace je vrátila do tvrdé reality.

Michael Schumacher věřil ve svoji rychlost ještě na konci druhé pantáctiminutovky, když si kolem sebe dělal prostor před vjezdem do měřeného kola. Jenže rychlejší byli jeho bratr Ralf i Jacques Villeneuve a Ferrari vypadlo z první desítky. Felipe Massa navíc havaroval.

Michael Schumacher (11.): "S takovou kvalifikací pochopitelně nemůžeme být spokojeni. V druhé fázi jsem zkusil dvě sady pneumatik, ale nedostal jsem z nich všechno. Ty padající kapky nám také nepomohly. Ale hlavní problém je v tom, že jsme jednoduše příliš pomalí. Teď musíme zjistit, co se stalo, a zkusit zítra nějakým způsobem zrychlit."

Felipe Massa (16.): "Je to škoda, protože jsem měl kolo dobře rozjeté. Vjel jsem do jedenácté zatáčky a ztratil zadek. Dotkl jsem se obrubníku, a už jsem to nestihl napravit. Naštěstí jsem moc nepoškodil auto, to je hlavní. Mohl jsem mít rychlé kolo, ale teď se s tím musím smířit a zajet dobrý závod, stejně jako v Malajsii."

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy