U Williamsu radost a zklamání

Webber, Mark | foto: www.auto-news.cz

Mark Webber se znovu probojoval do první desítky a na startovním roštu obsadí sedmou příčku. Nico Rosberg si s neznámou tratí neporadil a skončil patnáctý.

Australan Webber na své oblíbené domácí trati znovu nezklamal. Nováček Rosberg měl v Melbourne těžkou úlohu a nevypořádal se s ní tak dobře, jako v předchozích dvou závodech. Navíc doplatil na malou dešťovou přeháňku během kvalifikace.

Mark Webber (7.): "Docela zajímavá kvalifikace, srce v těchto chvílích tluče strašně rychle! Lehké auto bylo opravdu dobré, ale po natankování jsem z něj asi nedostal maximum. Na startu bych chtěl být tak o jedno až dvě místa více vpředu. Ale před zítřkem se cítím dobře a myslím, že sedmé místo na startu není špatné. Uvidíme, jakou má kdo strategii."

Nico Rosberg (15.): "Kvalifikace pro mě byla hodně těžká, hned z několika důvodů. V druhé fázi jsem uvízl mezi pomalejšími jezdci, a když jsem zpomalil, abych si udělal místo, moje pneumatiky hned ztratily teplotu, protože je chladno. A nejhorší bylo, že byly vyvěšeny červené vlajky, po kterých bylo na trati moc plno. Když jsem si našel místo, začalo pršet! Zkrátka jsem dneska měl smůlu, ale zítra musím ukázat to nejlepší."

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy