Ani jeden Red Bull v TOP-10

Klien, Christian | foto: www.auto-news.cz

David Coulthard letos poprvé v kvalifikaci porazil týmového kolegu Christiana Kliena. Žádný z nich se svým nejrychlejším časem nedostal do první desítky.

Po penalizaci Villeneuva za výměnu motoru se Coulthard s Klienem posunou o jedno místo dopředu. Kvalifikační časy jsou zklamáním, ale s dobrou strategií není nic ztraceno a oba mohou díky umístění ve druhé desítce dotankovat před startem závodu na libovolné množství.

David Coulthard (12.): "Jsem zklamaný, protože od začátku víkendu jsem se v autě cítil jistě. Díky předčasnému odstoupení v Malajsii jsem nemusel tolik šetřit motor, protože jsem měl nějaká kola k dobru. Nějaký čas jsem teď ztratil ve třetí zatáčce, protože jsem zablokoval kola. Ale aspoň můžeme vymyslet strategii pro zítřek. Dnes nemůže nikdo tušit, jaké bude zítra počasí."

Christian Klien (14.): "Dneska to bylo těžké, postrádal jsem grip. V tréninku jsem trpěl nedotáčivostí v nájezdech do zatáček a nemohl jsem se včas rozjíždět. V druhé části kvalifikace to celkem šlo, ale v rozhodujícím kole mi to uklouzlo v poslední zatáčce, protože tam trochu napršelo. Přejel jsem obrubník a ztratil půl sekundy, v tom to je."

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy