Přínosný trénink pro Red Bull

Klien, Christian | foto: www.auto-news.cz

A-tým společnosti Red Bull neměl v pátečních testech žádné technické problémy a všem jezdcům se dařilo hledat správné nastavení vozu.

Všichni tři jezdci skončili až ve druhé polovině výsledkové listiny, ale to není v pátečních trénincích rozhodující. Důležitější je velký počet testovacích kol, především v podání Roberta Doornbose a Davida Coulharda.

David Coulthard: "Dnešek byl hodně přínosný. Výhodu máme v tom, že v Malajsii jsme odjeli jen deset kol, takže můj motor má rezervu 50 kol. Proto jsem mohl testovat více než obvykle. To se může hodit, protože zítra bude dost možná pršet. Pneumatiky jsme zatím nevybírali, to necháme na zítra."

Christian Klien: "Pro tento víkend mám nový motor, a zatím se jej snažím šetřit. V prvním tréninku jsem vyjel jen jednou. Trať byla hodně špinavá a neměla žádnou přilnavost. Proto se tolik aut roztočilo. V druhém tréninku jsem vyjel dvakrát, pokaždé s těžkým vozem, protože jsem chystal nastavení na neděli. Řídit tady je zábavné, je to takový silniční okruh."

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy