Schumi se do Melbourne těší

Schumacher, Michael | foto: Scuderia Ferrari

Michael Schumacher si po prvních dvou závodech užíval týdenní prázdniny se svojí ženou Corinnou. Letos jede do Austrálie s jinými pocity než obvykle.

Závod v Melbourne po mnoha letech není tím prvním. Michael už ví, že ve Ferrari 248 F1 má konkurenceschopnější zbraň než loni. Velká cena Austrálie je podle odhadů jednou z jeho nejlepších šancí, hlavně díky nízkým teplotám vyhovujícím pneumatikám Bridgestone.

Michael Schumacher: "Důležité je zvyknout si rychle na tamní klima a časový posun. Teď se pořád přesunujeme, nejdříve do Bahrajnu, pak do Malajsie, potom zpět do Evropy, teď zase do Austrálie. Ale do závodu nastoupíme v dobré formě, už se nemohu dočkat. Závod v Malajsii nevyšel podle našich představ, ale celkově je začátek sezóny uspokojivý. V Melbourne se budu snažit. Tento závod jsem měl vždycky rád a vždycky se nám tam dařilo. Jsem si jistý, že dosáhneme lepšího výsledku než loni. Myslím, že naše konkurenceschopnost v Austrálii bude odpovídat něčemu mezi Bahrajnem a Malajsií. Pokusíme se získat maximum."

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy