Za 10 let vyhraje Jaguar šampionát

Vrcholný představitel stáje Jaguar Racing Tony Purnell prohlásil, že Jaguaru bude stačit 8 až 10 let k tomu, aby dosáhl na vítězství v šampionátu, stejně tak, jak tohoto vítězství dosáhla stáj Ferrari.

“Lidí říkají, že Ferrari stačilo osm až deset let k odražení se od dna a to je pro mne rozumný časový rámec“, prohlásil na tiskové konferenci v Monaku. “Zatím si nedokážu představit, že bychom byli o mnoho rychlejší, ale doufám, že můžeme postupem času tohoto postupu dosáhnout“.

Tým nedávno oznámil prodloužení smlouvy se stávajícím jezdce čísli jedna Markem Webberem, kterému vyprší nová smlouva do konce roku 2005. Tato smlouva byla prodloužena na základě pozitivních výkonů tohoto mladého Australana.

“Mark přemýšlí velmi podobně jako celý tým a to je velmi příjemné. Je čestný a snaživý a dosahuje vrcholných výkonu současných možností auta. Je dobré, že chce prosazovat v týmu naši filozofii, což je velmi, velmi pěkné, a proto jsme rádi, že bude v našem týmu i v nedaleké budoucnosti“.

“Dobře, lidé se mne často ptají, zda je Webber dalším Schumacherem s týmem, který bude vyvíjet podle něj. Já bych takto nepřemýšlel, ale byl by to hezký výsledek. Byl bych velmi potěšen, kdyby historie prokázala, že je druhý Schumacher“.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy