Renault se moc neraduje

Fisichella, Giancarlo | foto: Renault ČR

Giancarlo Fisichella vybojoval skvělým kolem na konci kvalifikace pole-position před Buttonem. Fernando Alonso byl podezřele pomalý a něco s jeho vozem není v pořádku.

Giancarlo Fisichella očekává nejtěžší závod sezóny. Teploty v Malajsii se nepříjemně blíží čtyřiceti stupňům, s tím už hodně klesá vlhkost vzduchu.  Navíc nikdo neví jistě, jestli zítra nepřijdou husté dešťové přeháňky. Fisichella potřebuje vyhrát.

"Bude to pro mě nejtěžší závod sezóny," uvedl po úspěšné kvalifikaci italský jezdec. "Ale fyzicky i psychicky se cítím dobře. Bude to těžké pro všechny. Ve všech třech částech kvalifikace jsem cítil jistotu ve voze a nastavení je perfektní."

Horší je to s Fernandem Alonsem, jehož vůz asi není úplně v pořádku. Na osmém místě ztratil na týmového kolegu skoro dvě vteřiny. "Strategie je rozdílná u Fernanda a Fisica," vysvětluje Flavio Briatore, šéf Renaultu. "Ale stejně má asi Fernando problém, kontrolujeme to. Jsme si jisti, že to není motorem, ale musíme to prověřit. Ale není to tak špatné."

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy