McLaren vychytává mouchy na voze

Räikkönen, Kimi | foto: www.auto-news.cz

Kimi Räikkönen a Juan Pablo Montoya toho dnes mnoho nenajezdili, ale tým odstranil několik menších závad na MP4-21.

V prvním tréninku zajel pouze čtyři měřená kola Juan Pablo Montoya. Kimi Räikkönen se hned při prvním výjezdu vrátil k mechanikům, protože nefungovalo zaznamenávání dat. Odpoledne odjeli oba po šestnácti kolech.

Nejrychlejší časy nejsou v prvním tréninku podstatné. Důležité je, že Montoya si zatím nestěžuje na motor, se kterým byl o minulém víkendu velmi nespokojený. Ron Dennis navíc tvrdí, že problém nebyl v motoru, ale ve výběru měkkých pneumatik. Dnes měl Montoya problém s elektronikou, která ukončila jeho odpolední trénink při výjezdu z boxů.

Kimi Räikkönen: "Jsem spokojený s nastavením auta a přes menší problém se zaznamenáváním dat jsme dnes dokončili, co jsme potřebovali. Ráno s autem nic nebylo, ale bez záznamu nemělo cenu jezdit. Pneumatiky Michelin pracují dobře a myslím, že v porovnání s našimi hlavními soupeři budeme hodně silní. Ale uvidíme zítra."

Juan Pablo Montoya: "S autem jsem dnes docela spokojený. Ráno jsem jen zjišťoval, v jakém stavu auto je, a bylo to dobré. Odpoledne jsem začal připravovat nastavení. Musíme se na to zítra ještě podívat a lépe porozumět vozu, ale celkově je to mnohem lepší než minule."

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy