Deníky vyzdvihly mistry světa

Alonso, Fernando | foto: Lotus F1 Team

V nedělní úvodní Grand Prix stanuli na pódiu tři nejsledovanější jezdci současnosti, dva z nich se již v minulosti těšili z titulu mistra světa. Alonsa a Schumachera noviny vyzdvihly.

Ničím novým však autoři nepřekvapili. Vyrovnaný souboj na dráze vedl k tomu, že si každá strana oslavovala svého hrdinu.

Italský Tuttosport se radoval z nedělního návratu krále Schumachera, jemuž uniklo vítězství jen o vlas. Gazzetta dello Sport pak dodala, že na dráze Schumacher pokořen nebyl, což při jeho spokojenosti po závodě svědčí o oprávněném optimismu pro boj o titul.

Naopak Španělé pěli další chválu na adresu obhájce loňského titulu. „Alonso porazil Schumachera jeho vlastními zbraněmi,“ uvedl článek španělský Marca. AS označil mladého jezdce jako krále králů.

V našich neutrálních končinách si noviny neopomněly všimnout výkonu Kimiho Raikkonena, jenž se musel probít na třetí místo přes celé startovní pole. Především internetová média pak ocenila vynikající výkon debutujícího Nica Rosberga, který získal dva body ve svém prvním závodě, přičemž se letos nejednalo o podnik s mnoha odstoupeními jezdců předních týmů.


Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy