Kimi i Monty mohou klidně odejít

Dennis, Ron | foto: Hoch Zwei

Ron Dennis, šéf stáje McLaren Mercedes, včera prohlásil, že oba piloti mohou tým z Wokingu kdykoliv opustit, když se budou domnívat, že jinde se jim bude dařit lépe.

Často se spekuluje především o Räikkönenovi a jeho možném přestupu k Ferrari po této sezóně. A s tím souvisí i spekulace o Montoyovi, který pravděpodobně bude muset odejít, jestli Räikkönen zůstane, protože smlouvu s McLarenem od roku 2007 už má Fernando Alonso.

"Jestli si Kimi nebo Juan Pablo myslí, že by jim vyhovoval jiný tým, mohou odejít," řekl včera Ron Dennis. "Zrovna tak, když si já budu myslet, že McLarenu by více vyhovoval jiný pilot, potom s ním podepíši smlouvu třeba hned zítra. Ano, Räikkönen je frustrovaný, ale vyhrávat tituly přece chceme všichni, jenže na to nemáme spolehlivost. Také si dokážeme domyslet, že když mu nedáme potřebné vybavení, ovlivní ho to v rozhodování, za koho bude závodit."

Kimi Räikkönen včera předvedl to, co pro něj bylo typické v loňské sezóně. Po smůle na nespolehlivou techniku v kvalifikaci musel startovat z poslední řady, ale přesto vybojoval stupně vítězů a prokázal, že McLaren MP4-21 bude konkurenceschopný.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy