Válečná sekera zakopána?

Slovní přestřelky mezi oběma piloty stáje BAR Honda Jacquesem Villeneuvem a Jensonem Buttonem plnily stránky novin i internetových serverů jak v zimní přestávce, tak, a to především, při prvních závodech letošní sezony.

Zdá se však, že britský pilot Jenson Button by rád spory a výtky ukončil a raději se soustředil na spolupráci, jejíž výsledkem by měl být stále se zlepšující vůz.

„Myslím si, že jsme oba řekli několik věcí, které byly zbytečné, ale už se stalo a řečeny být musely. Oba chceme být tím lepším, ale nyní spolupracujeme velmi dobře společně a to je dobře,“ prohlásil Button, který získal při rakouské GP své nejlepší dosavadní umístění v závodě Formule 1.

Dalším krokem, který je logickým pokračováním, jsou stupně vítězů. Brit sní o tom, že na ně poprvé vystoupí při domácím závodě, bydlí totiž jako řada jiných jezdců právě v Monaku. „Bylo by to úžasné, pokud by se mi něco takového podařilo právě zde,“ řekl jezdec, který zároveň pochválil letošní vůz a poznamenal, že i když stále nejsou vrcholným týmem, jsou v tomto okamžiku v dobré pozici.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy