Piloti BMW doufali v lepší místa

Heidfeld, Nick | foto: BMW Motorsport

Nick Heidfeld se zítra postaví do páté řady, byl nejpomalejším z nejrychlejších. Jacques Villeneuve, nejrychlejší z pomalých, bude o místo za ním.

Jacques Villeneuve byl nejrychlejším z jezdců, kteří nepostoupili do závěrečné dvacetiminutovky kvalifikace. Nick Heidfeld těsně postoupil, ale ani přes rychlejší čas už žádné lepší umístění nezískal.

Nick Heidfeld (10.): "Je skvělé, že jsem se dostal do závěrečné části kvalifikace. Bylo docela těžké najít správné nastavení, abychom získali maximum z pneumatik při krátké kvalifikační jízdě. V prvních patnácti minutách to fungovalo dobře, v druhých ještě lépe a na konci vůbec nejlépe. Bohužel v mém nejrychlejším kole jsem pokazil třináctou zatáčku, protože jsem pozdě brzdil. Mohl jsem být možná i pátý, takže jsem nakonec trochu zklamaný."

Jacques Villeneuve: "V druhé části kvalifikace jsme plánovali jenom jedno rychlé kolo na konci, ale potom jsme se rozhodli vyjet i na začátku. Podruhé jsem bohužel pozdě opustil boxy a stihl už jen jedno kolo, přitom dnes jsem byl rychlý vždycky až ve druhém."

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy