Otec Rosberg je na syna pyšný

Rosberg, Keke | foto: www.auto-news.cz

Mistr světa z roku 1982 Keke Rosberg porovnal Formuli 1 své doby s tou dnešní a s profesionalitou svého syna Nica je navýsost spokojen.

Podle Fina žijícího v Německu je dnes Formule 1 v první řadě tvrdou prací a na zábavu, kterou si vychutnával ve své době plnou měrou, už je jen velmi málo prostoru.

„Nico testoval v průběhu tří měsíců každý týden, což bylo opravdu náročné. Navíc měl jeho tým potíže a časy nebyly příliš dobré, což je psychicky vyčerpávající. Na Nicovi si ale cením toho, jak se s tím vším dokázal vyrovnat,“ říká pyšně Keke Rosberg.

Williams již nemá podporu výrobce automobilů a jako soukromý tým má ve startovním poli těžkou pozici. Přesto je údajně v Grove obrovská vůle po úspěchu. A to je podle staršího Rosberga pro budoucnost jeho syna velmi dobrá situace.

Sám se však diví, jak moc je v boxech středem pozornosti i po tolika letech mimo Formuli 1. „Asi budu muset dělat tiskovky také a nebo si najmout hodně mladou tiskovou mluvčí. To bych ale asi těžko vysvětloval své manželce,“ dodal s úsměvem Keke.


Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy