Horké aktuality z Barcelony + foto

Renault | foto: www.auto-news.cz

Dnes ráno na španělském okruhu s vyšší teplotou a ubíhajícím časem zhoustla atmosféra. Proti včerejšímu poměrně poklidnému dni se prudce vystupňovala intenzita práce u všech týmů.

U mistrovského Renaultu si vypili hned ráno kalich hořkosti skutečně až do dna, po spokojenosti se spolehlivostí letošního šasi a obdivu konkurence se oba vozy Alonsa i Fisichelly po výjezdu z pitlane vrátily do pěti minut na plošině nákladního vozu zpět k mechanikům. V případě italského pilota se jednalo o motor, který zakouřil těsně před odstavením vozu R26 na okraji dráhy.

Ostře sledovaný McLaren pracuje intenzivně na pitstopech a startech a během dopoledne patřil k nejaktivnějším týmům na závodní dráze.

Také nový tým Super Aguri je na nohou od samého rána a včerejší slova šéfinženýra Marka Prestona splnila stáj do puntíku. Během noci opravdu hydraulický systém upravili natolik, aby dnes dopoledne mohl nováček v F1 Yuji Ide kroužit jedno kolo za druhým. Časy se však příliš nezlepšily a na špičku Japonec ztrácel kolem 10 vteřin na kolo.

V Barceloně se dnes představily ještě týmy Williams, Honda, Toyota, Midland a nechyběl ani nadějně rychlý Red Bull.


Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy